Magnetiseren

Magnetiseren

Magnetiseren is werken met de oerkrachten uit de kosmos. Het is het doorgeven van energie uit de kosmos via de handen of gedachten.

Magnetiseren is werken met de oerkrachten uit de kosmos. Het is het doorgeven van energie uit de kosmos via de handen of gedachten. Werken met pure energie, samen met veel liefde, zorgen er voor dat de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld en het opruimen van blokkades centraal staat.

Wat zijn blokkades en hoe ontstaan ze?
Blokkades kunnen weggestopte of onverwerkte emoties, angsten en boosheid zijn, niet alleen uit het huidige leven, het kunnen ook blokkades zijn die uit vorige levens zijn meegenomen.
Heel vaak hebben wij zelf niet in de gaten dat wij deze emoties, angsten en boosheid nog niet hebben verwerkt. Wij hebben ze zonder dat wij het nog weten heel diep weg gestopt maar ze zijn nog steeds aanwezig. Wij dragen ze met ons mee in onze rugzak!
Sommige blokkades kunnen trauma's veroorzaken waardoor er ziekteverschijnselen optreden zowel lichamelijk als geestelijk.

Wat kunt U verwachten tijdens een behandeling.
Ik ontvang U met een kopje thee zodat u de mogelijkheid krijgt Uw klachten kenbaar te maken.Tijdens deze behandeling, waarbij U op een stoel of op de massagetafel heeft plaats genomen, tast ik uw aura af vanaf Uw hoofd langs Uw lichaam naar de voeten.
Als ik een blokkade waarneem zal ik die behandelen door deze weg te nemen zodat het energetisch evenwicht zich kan herstellen.
Deze blokkades kunnen zich voordoen als oneffenheden, koude plekken of als gaten in Uw aura. Zijn Uw voeten slecht geaard dan zorg ik dat ze weer goed geaard zullen worden.
Na de behandeling praten we nog even na over het geen we mogelijk samen ervaren hebben.
De behandelingsduur is ongeveer driekwartier tot een uur.
Soms is het nodig om meerdere malen te behandelen.

Wat kunt U ervaren als cliënt?
Als cliënt kunt U diverse sensaties ervaren zoals tintelingen, warme en koude rillingen, doch wat U zeker zult ervaren is de ontspanning die zal optreden in Uw lichaam.
Niet altijd maar soms is het mogelijk dat U na de behandeling meer last zult hebben van de klacht(en) waarvoor U bent gekomen.
Belangrijk is het dan ook dat U na de behandeling voldoende water drinkt om alle negatieve afvalstoffen welke door de behandeling zijn vrijgekomen worden afgevoerd.

(voor een uitgebreide versie over het magnetiseren kunt U terecht op de vele bestaande sites op het internet).